Verlof 15/7 tem 28/7

Ik zag reeds als kind dat het avondeten met verse groenten en 'goeie' ingrediënten werd bereid.

Opgroeien met (groot)moeders keuken zorgde voor mijn liefde voor lekker eten...

Mijn eerste en enigste vakantiejob was dan ook werken in de horeca, vele kilometers heb ik gesleten op het terras om de klanten te bedienen...

Ook al gaf ik 10 jaar les (nadat ik afgestudeerd was), de horecamicrobe heeft me nooit los gelaten. 

Een tijdje combineerde ik mijn job in het onderwijs met een deeltijdse job in de Baronie in Lovendegem en kwam daar in de keuken terecht. 

Toen de kans zich voordeed werd dit een fulltime job en nam ik 't Oud Liefken over!

Daar zijn er veel spaghetti's, slaatjes geitenkaas, 'speciallekes', pannenkoeken, ... door mijn handen gegaan. 

Er passeerden 5 mooie, hardwerkende jaren en toen was het tijd voor een nieuwe uitdaging, een nieuw concept: Van-Tasty Foods!!!