Kerst -en Eindejaarsmenu
Menu met hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert.
3 hapjes:
- Slaatje van rivierkreeft met currymayonaise en mango.
- Panna cotta van bloemkool met spek en mosterdcrunch.
- Zoete aardappelcrème met aubergine, paprika en koekje met zwarte peper.
(deze kunnen ook in een vegetarische versie besteld worden, graag vermelden met een opmerking aub)
Voorgerecht keuze uit:
- VG 1: Waterzooi van pladijs met saffraan.
- VG 2: Gevulde portobello met pompoenrisotto en breydelspek.
- VG 3: Vegetarische auberginerolletjes met tomaat en mozzarella.
Hoofdgerecht keuze uit:
- HG 1: Schelvis met groentengratin en verse kruidensaus.
- HG 2: Stoofpotje van hert met pastinaak, aardpeer, pompoen en aardappeltaartje.
- HG 3: Vegetarische gevulde portobello met pompoenrisotto, roquetteslaatje en cashewnoten.
Dessert:
- Duo van citroen -en frambozenmousse met chocoladecrumble.